Proizvodni i prodajni program

Sve što je potrebno jednom domu ili poslovnom prostoru da postane kompletan.

Svi naši proizvodi i kompletna prodajna ponuda na jednom mestu. Pogledajte neke od završenih projekata kojima se ponosimo.

Klizni plakar je najbolje rešenje ukoliko želite da maksimalno iskoristite i ulepšate prostor. Izrađeni po meri i od kvalitetnih elementa, klizni plakari se odlično uklapaju u enterijer i lako i na praktičan način uglove stana pretvaraju u garderobere.

Kuhinje su srce svakog doma. Savremene kuhinje danas moraju da zadovolje više uslova: funkcionalnost, dobro organizovan prostor i atraktivan dizajn.

Dečije sobe su jedan od najvažnijih elemenata u odrastanju svakog deteta. One  predstavljaju životni prostor u kome ono provodi vreme, igra se, uči i spava.

Ormar je nezaobilazan deo svake spavaće sobe. Plakari ili ormari su najbolje resenje ukoliko želite da maksimalno iskoristite i ulepšate prostor. Kako bi zajedno našli najbolje rešenje koje odgovara Vašem prostoru, pozovite nas.

Izradjujemo kvalitetan komadni nameštaj za sve namene.

Mesto gde se porodica i prijatelji okupljaju, jedu i druže se. Mimax enterijeri ima široku ponudu trpezarijskih stolica i stolova.

Online kupovina

Lako poručite proizvode iz našeg Shop-a

Veoma pažljivo biramo proizvode koje uvrštavamo u ponudu ugradne tehnike i kancelarijskog nameštaja u našem shop-u.
Budite sigurni da je svaki atrikal u našoj ponudi proizveden od strane vrhunskih proizvođača, pouzdan i proveren.

Ugradna tehnika je savršen partner kuhinja izrađenih po meri. Besprekorno uklapanje elementa i skoro neograničen broj kombinacija garantuju ostvarenje želja i najzahtevnijih klijenata.
U ponudi imamo: Aspiratore, ugradne rerne, sudopere, ugradne ploče i slavine

Mesto na kome provodimo veliki deo svog radnog dana i kancelarijske stolice od kojih zavisi mnogo više od samo završenog posla – naše zdravlje. Odabirom kvalitetnog kancelarijskog nameštaja stvaramo produktivnu poslovnu atmosferu.

Zavese čine da Vaša prostorija postane topla, elegantna i prijatna za boravak. Za uređenje poslovnog ili stambenog prostora zavese predstavljaju veoma važan detalj.